Együttműködés a Tablog és a ProptechZoom között

A pár hónappal ezelőtt elindult, első online proptech tanácsadó és hírportál, a PropTech Zoom elsők között kötött együttműködési megállapodást a TabLog érintésmentes beléptető rendszerrel A TabLog felhőalapú, applikáción keresztül működő jelenlét és munkaidőnyilvántartó rendszere új távlatokat nyitott meg a vezetők számára.

A PropTech Zoom együttműködési megállapodást kötött a beléptetésekkel foglalkozó, díjnyertes, nemrégiben 450 millió forint támogatást elnyert TabLog-gal. Mostantól követhetővé vált távmunkában is a munkavállalók jelenléte, az adatok segítségével könnyebbé vált a munkaerő-allokálás folyamata. A dolgozók pedig az applikáción keresztül pillanatok alatt áttekinthetik, hogy a kollégák honnan dolgoznak, elérhetőek-e az adott pillanatban. A TabLog másik szolgáltatása a vendégérkeztetéssel kapcsolatos recepciós munkavégzések kiváltása a beléptetések automatizálásával, a regisztrációk előzetes elvégzésével, majd a helyszíni QR kódos „self check-in”-nel. 

A Proptechzoom.com portálon első kézből juthatnak hozzá az olvasók exkluzív elemzésekhez, a magyar és nemzetközi proptech piac aktuális, releváns híreihez. A portállal az elsők között kötött együttműködési megállapodást a Tablog. Ennek keretében egyrészt aktív szerepet vállaltak a legutóbbi kutatásban, mely a proptech megoldások szerepét vizsgálta a dráguló áramfogyasztás visszaszorításában. Emellett az együttműködési megállapodás keretében most a PropTech Zoom követői a „proptechzoom2022” kóddal 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a TabLog szolgáltatásait, melyhez egy ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítanak számukra.

Részletekért keressék szakértőnket, aki beszámol az együttműködés részleteiről és hogy miért éri meg érintésmentes beléptetést és vendégérkeztetést csatlakoztatni a meglévő beléptetési rendszerre és hogyan lehet ezt hosszú távon hatékonyan használni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a linkedinen is!

Legfrissebb

Kapcsolódó hírek