HÍREK

24 órás fejlesztői sprint – Az ingatlanpiac legjobb digitális ötleteit várják

Június 7/8-án kerül megrendezésre a PropTech Hackathon az ingatlan.com csoport szervezésében smart city, smart office és smart home témában. Az egyedülálló, 24 órás rendezvényen az ingatlanpiachoz kapcsolódó digitális fejlesztéseket, forradalmi újdonságokat, vagy akár elsőre őrültnek tűnő ötleteket lehet fejleszteni, bemutatni. Az okos megoldások és a digitalizáció egyre nagyobb szerephez jut, naponta fejlesztenek új applikációkat, technológiai megoldásokat, hogy jobbá tegyék a mindennapjainkat, a városaink működését, a munkahelyeink világát. Az ingatlan.com csoport rendezvénye most segít, hogy az ötletgazdák és a befektetők utat találjanak egymáshoz.

TOVÁBB
Az agilis munka elsöpri a régi vállalati kultúrát. Mi még a fasorban sem vagyunk

Az irodapiacon az új megatrendek egyike az agilis munkamódszerek megjelenése. Multifunkciós terek, projektcsapatok, dinamikus irodazónák, termelékenyebb alkalmazottak. Mindezeket támogatja a technológia, hiszen már olyan szoftverek vizsgálják az irodatereket, amelyek megmutatják a gyenge láncszemet. A magyar Invensol valós idejű adatai is igazolják az új munkamódszerek sikerét. Mi egyelőre gyerekcipőben járunk.

TOVÁBB
Evolúció helyett revolúció. Budapesten tart előadást a francia proptech szakértő

Vincent Pavanello, a Real Estech ügyvezető igazgatója is előadást tart a PropTech Hungary konferencián június 13-án. Az Európa szerte elismert szakértő szerint csipkerózsika álmából ébred az ingatlanpiac, de a technológia végre naggyá teszi ismét. Legyen igaza!

TOVÁBB
Ők digitalizálták először az ingatlanpiacot – interjú Reicher Péterrel, a Graphisoft SE regionális igazgatójával

„Open BIM/IFC: térképen az életciklus és az összes technológia” címmel Reicher Péter, a Graphisoft SE regionális igazgatója tart előadást a PropTech Hungary konferencián június 13-án a Budapest Music Centerben. Kis villáminterjúval hangolunk az okos épületek és okos cégek rendezvényére.

TOVÁBB
Hogyan segíti a térinformatika az ingatlanpiacot?

Mire és hogyan használhatjuk fel az épületek legkorszerűbb technológiákkal történő felmérését és az előálló téradat vagyont? „Értéknövelés térinformatikai eszközökkel – felméréstől a térbeli adatmegosztásig” címmel Szabady Zsolt, a Datakart ügyvezetője tart előadást a témáról a PropTech Hungary konferencián június 13-án. Ennek apropóján kérdeztük a szakembert.

TOVÁBB
Az irodaház DNS-e behatol az agyunkba. A technológia lesz a szuperkomornyik

Hihetetlen, mondhatnánk, pedig már minden megvan! A bérlők mindennapjairól gyűjtött infók összessége az irodaház DNS-e, így az épület élő organizmussá válik: liftet hív, kávét készít, bekapcsolja a klímát stb. A PropTech Hungary konferencián június 13-án megmutatjuk, hogy milyen lesz az életed. Mi nem elméleteket gyártunk, hanem a valóságra koncentrálunk!

TOVÁBB
Seperc alatt belépett az életünkbe! Honnan jött és hová tart az ingatlanpiac technológiai forradalma?

A Property Technology vagy rövidítve PropTech egyre többször hallott kifejezés, de a többség számára még kínaiul van. Nyugaton egyre több startup specializálódott a PropTech-re vagy ahogy Amerikában mondják, a ReTech-re. Honnan ered, miért van és merre tart? Erre keressük dióhéjban a választ.

TOVÁBB
A szabadúszók belakják a virtuális irodákat és városokat. Már semmi sem lesz valódi?

A szabadúszók szerepe rohamosan növekszik a vállalatok életében, ezzel párhuzamosan előtérbe kerül a virtuális iroda. Gyökeres és átható változások zajlanak, a cégeknek pedig alkalmazkodniuk kell az új világhoz.

TOVÁBB

Listázva 8 / 17 bejegyzés


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80