HÍREK

Seperc alatt belépett az életünkbe! Honnan jött és hová tart az ingatlanpiac technológiai forradalma?

A Property Technology vagy rövidítve PropTech egyre többször hallott kifejezés, de a többség számára még kínaiul van. Nyugaton egyre több startup specializálódott a PropTech-re vagy ahogy Amerikában mondják, a ReTech-re. Honnan ered, miért van és merre tart? Erre keressük dióhéjban a választ.

TOVÁBB
A szabadúszók belakják a virtuális irodákat és városokat. Már semmi sem lesz valódi?

A szabadúszók szerepe rohamosan növekszik a vállalatok életében, ezzel párhuzamosan előtérbe kerül a virtuális iroda. Gyökeres és átható változások zajlanak, a cégeknek pedig alkalmazkodniuk kell az új világhoz.

TOVÁBB
Életre kelnek az irodaházak. Az okos rendszerek kommunikálni kezdenek

Még csak a dolgok interneténél tartunk, pedig már itt van az épületek internete. Ha minden egyetlen, nyitott kommunikációs platformban egyesül, az új szintre emeli az épületek működését.

TOVÁBB
Mit kíván az Ingatlanpiac? A Proptech Hungary összegyűjtötte!

Az ingatlan.com második alkalommal rendezi meg a Proptech Hungary fórumot június 13-án a Budapest Music Centerben. A szervezők az ingatlanpiaci szereplők, bérlők, ügyfelek valódi igényeire keresik a válaszokat, ezért az érintett szakemberek megkérdezésével összegyűjtötték a legfontosabb felhasználói igényeket. Ezek a témák alkotják a PropTech Hungary programját. Legyen Ön is részese a tanulásnak, tapasztalatcserének, a digitális ingatlanpiaci dialógusnak!

TOVÁBB
A jövő irodaházában jártunk. Kimaxolták az innovációt

Az irodaházban a legújabb technológiák és proptech megoldások dominálnak, arcfelismerő rendszer, a térkihasználtságot elemző szenzorok, zeneszoba és számos okos megoldás alakítja az élhető munkakörnyezetet. A HB Reavis vadonatúj székházában jártunk Pozsonyban.

TOVÁBB
2019 az igazi változások éve lesz: a digitális transzformáció végigsöpör a világon

A cégek több mint 80 százaléka a következő egy évben növeli befektetéseit a digitális technológiákba - derül ki a The Economist Intelligence Unit és a DXC Technology informatikai szolgáltató cég közös globális kutatásából.

TOVÁBB
Az ingatlanpiacot is átformálják az adatvezérelt üzleti modellek

Az új technológiák, mint a mesterséges intelligencia és a blokklánc alapvető változásokat indítottak el az ingatlanszektorban is.

TOVÁBB
A kereskedelmi ingatlanpiacon adják-veszik a menő PropTech cégeket

2019 első negyedévében az M&A (vállalatfelvásárlási) piacon az okos épülettechnológiákkal összefüggő tranzakciók megtartották ugyanazt az erőteljes lendületet, amelyet már 2018-ban is megfigyelhettünk. A PropTech megoldások előretörése folyamatos az ingatlanszektorban.

TOVÁBB

Listázva 8 / 11 bejegyzés