2020-01-03

ELÉG MENŐ LETT A NETPINCÉR ÚJ IRODÁJA! HA MÉG NEM LÁTTAD, MOST MEGMUTATJUK.

Lezárult Az Év Irodája verseny nevezési periódusa, javában tart a szavazási időszak. Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Göbölyös Kristóffal, az Art Front Kft. vezető tervezőjével beszélgettünk az általa tervezett Netpincér irodáról.

A Netpincér.hu 1999-es alapítása óta számos helyen megfordult már. A Dohány utcában, kis startup cégként induló vállalkozás mára a Delivery Hero cégcsoport tagjaként, 1500 négyzetméteren ad helyet munkavállalóinak. 2018-ban a cég növekedése miatt alakították ki az új főhadiszállásukat a Czuczor utcában.

Az újonnan létrehozott terek kapcsolatának és berendezésének köszönhetően a munkavégzés és közösségépítés szempontjából is sokszínű munkahelyet hoztak létre, ahol a belső kommunikáció és kollaboráció új szintre emelkedhet. Mindeközben pedig biztosítja a koncentrációt igénylő feladatokhoz és a közösségi élethez szükséges zónák egyensúlyát.

A vezetőség fontosnak tartotta a kollégák bevonását, ezért már a tervezési folyamat elejétől fogva minden egyeztetésen jelen voltak a munkacsoportok képviselői. A tervezők animációt készítettek a tér kialakításáról, amit minden munkatárs véleményezhetett. A végeredménnyel pedig maximálisan elégedettek. Ezt bizonyítja Az Év Irodája verseny nevezésük is.

Az indulók többségéhez hasonlóan a Netpincér is fontos employer branding eszközként tekint az új irodájára, hiszen felismerte az ebben rejlő, fiatalokat csábító toborzó és megtartó lehetőséget.

Éppen ezért elmondásuk szerint arra is fordítottak figyelmet a tervezés során, hogy a WELL minősítés bizonyos elemeit is megvalósítsák, legalábbis amennyire egy bérlő számára ez lehetséges.

Ha érdekel, hogy miként fest az iroda vagy szavaznál rá, ITT megteheted!