2019-10-09

Irodai munkavégzés újragondolva

A Digitális Munkahely elkötelezett támogatójaként olyan innovatív és testreszabott megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységeik hatékony munkavégzéséhez és a dolgozói elégedettséghez. Ismerje meg, milyen innovatív megoldásokkal támogatja a Konica Minolta a vállalatokat a digitális transzformációban!

Munkafolyamat automatizálás részlegeknek

A jelenleg is zajló digitális átalakulással szinte minden munkahelyen megváltoztak az alapvető igények, és a munkavégzés módja is átalakult. A jövő munkahelye az a hely, ahol inspiráló és élvezetes dolgozni: kreativitás, csapatmunka, elhivatottság és folyamatos fejlődés jellemzi.

A Konica Minoltánál törekszünk arra, hogy olyan folyamattámogató megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek elektronikus és papír alapú információk integrálásával támogatják üzleti céljaik elérését és működési hatékonyságukat. Ezen megoldások révén növeljük az alaptevékenységeket támogató rendszereik kihasználtságát, továbbá elérhetővé tesszük a vállalatok számára azon fejlesztéseinket, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a szervezeti egységeik (pénzügy, logisztika, beszerzés, IT, HR, üzemeltetés és egyéb adminisztráció) effektív munkavégzéséhez, a manuális munka csökkentéséhez, a munkahelyi idő megfelelő kihasználásához. 

Automatizált munkafolyamatok révén a vállalatok más területen is hasznosítani tudják az értékes munkaerőt, így a monotonitás helyett több kihívást és változatosságot kínálhatnak munkavállalóiknak.

Bővebben: https://www.futureoffice.huMegoldások IT kihívásokra

IT megoldás-szállítóként a szakmai tanácsadáson felül olyan munkafolyamat-automatizáló és IT megoldásokkal támogatjuk ügyfeleink mindennapi munkavégzését, melyekkel elősegíthetjük működési és üzleti hatékonyságuk javítását. Ügyfeleinknek országszerte nyújtunk megoldásokat az IT infrastruktúra területén, legyen szó IT Helpdesk szolgáltatásról, központi kliens menedzsmentről, szerver üzemeltetésről, vezetékes és vezeték nélküli hálózat tervezésről vagy éppen adatbiztonsági megoldásokról. 

Aggódik az IT biztonság miatt? Nincs, vagy nem elég a meglévő IT kapacitás? Nincs hely az IT infrastruktúra számára?

Megoldásunk IT kihívásokra a Workplace Hub.

Gyorsan telepíthető IT infrastruktúra, magas szintű adatvédelemmel, szolgáltatás formájában. Minden egy helyen: szerver felügyelet és üzemeltetés, adatvédelem, tárhely és adatmentés, Wi-Fi, vállalati alkalmazások, nyomtatás és szkennelés. 

Bővebben: https://www.futureoffice.hu/it/

 

ÉLMÉNYEK FOKOZÁSA AZ IRODÁBAN, MINDENNAPI FOLYAMATOK EGYSZERŰSÍTÉSE IOT KAMERÁK

ALKALMAZÁSÁVAL

 

Intelligens kamerarendszereink biztonsági és üzleti célokra egyaránt alkalmasak. Számos funkcióval rendelkeznek, mint például megfigyelés, felügyelet, hozzáférés-szabályozás, rendszámtábla felismerés, baleset-megelőzés, kiskereskedelmi üzletek videó elemzése, shared desk iroda monitorozás, irodai terek jobb kihasználásnak támogatása, elemzések és egyéb intelligenciák.

Célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit szem előtt tartva testreszabott megoldásokat nyújtsunk, melyekkel elősegíthetjük működési és üzleti hatékonyságuk javítását.

Bővebben: https://www.konicaminolta.hu


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80