2019-12-20

LÁSSUK A TRANSFERWISE MUNKAHELYÉT, AZ ÉV IRODÁJA ÚJABB RÉSZTVEVŐJÉT!

Az Év Irodája verseny hatalmas mezőnyéből most a TransferWise munkahelyéről beszélgettünk Kenyeres Adrienn office menedzserrel.

Mi volt az átalakítás, vagyis az új tér kialakításának fő célja?

Elsősorban a cégünk fejlődése és növekedése indokolta, hogy egy új és nagyobb irodába költözzünk. A Váci úti irodafolyosó pedig egyfajta szimbóluma is a cég startupból nagyvállalattá fejlődésének.

Mire vagytok a legbüszkébbek az új térben?

Nagyon büszkék vagyunk a hatalmas konyhákra, a saját fitnesztermünkre és a relaxációs zónára, ami magában foglal egy masszázs szobát, masszázs foteleket és két pihenőszobát. Nagyon szeretjük még a hatalmas teraszunkat is, amely eddig már számos eseménynek adott otthont.

Hogyan tudtátok bevonni a munkavállalókat a folyamatba?

A tervezési és kivitelezési folyamatba kevésbé vontuk be a munkavállalókat, viszont a költözés előtti hónapokban elkezdődött a kollégák megismertetése az új térrel. Vizuális táblát készítettünk nekik az alaprajzzal, ahol képekkel illusztráltuk az új tereket, funkciókat. A későbbiekben pedig irodalátogatást is szerveztünk.

Van valami, ami utólag máshogy terveznétek, máshogy valósítanátok meg? 

Talán jobban bevonnánk a munkatársakat a tervezési folyamatba.

Tervezitek, hogy employer branding eszközként toborzásra és munkaerő-megtartásra is használjátok majd az irodát? 

Mindenképpen, sőt, ez már jelenleg, és az új iroda előtt is így történt. A személyes interjúk során mindig tartunk egy irodatúrát és körbevezetjük a jelöltet, ezzel is növelve az érdeklődését. A jelenlegi munkavállalók számára pedig igyekszünk fenntartani azt az élményt, amelyre maga a hely született: az iroda, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő teret, hogy 100%-ot nyújtson a munkájában.

A tervezés során szempont volt, hogy indulni szeretnétek Az Év Irodája versenyen? 

Az én titkos vágyam mindenképp ez volt :) 

Ha tetszik a projekt, szavazhatsz rá Az Év Irodája versenyen! 


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80