2020-04-17

LÁTTAD MÁR AZ ÉV IRODÁJA VERSENY IDEI ESÉLYESEIT?

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben Az Év Irodája verseny díjátadójára. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt.

A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket.

Jaguar Land Rover Iroda

A brit-nemzetközi prémium járműipari vállalat budapesti székhelye a LEED Platinum minősítésű GTC White House Irodaházban kapott helyet, ugyanis a bérlő számára kiemelten fontos a zöld környezet és a fenntarthatóság. A Jaguar Land Rover mérnöki központja egy színes, nemzetközi projekt csapat szakértő munkájának köszönhetően jött létre, ezért a tervezés és a kivitelezés a Magyarországon és az Egyesült Királyságban érvényes előírásoknak is megfelel. Az irodát visszafogott branding, egyedi céges arculat, ergonomikus bútorok, valamint magas színvonalú, energiatakarékos technológiai megoldások jellemzik. Remek példája a fenntartható tervezésnek.

A képekért kattints IDE!

BB Industry Office

A családi házak, villák, valamint lakások tervezésével és kivitelezésével foglalkozó ingatlanfejlesztő cég saját irodatér kialakításakor nagy figyelmet fordítottak az inspiráló, kreatív munkavégzésre sarkalló hatás megteremtésére. Emellett a vállalati szellem kivetítését is fontosnak tartották. Szerették volna vizuálisan is megjeleníteni a cég identitását és a munkatársakat is. Emiatt sok személyes tárgy kapott helyet a térben az enteriőr szerves részeként.

A képekért kattints IDE!

Design Terminal

A vállalkozásfejlesztéssel és tehetséggondozással foglalkozó innovációs ügynökség megosztja új otthonát a jövő kérdéseit kutató Brain Bar Kft.-vel és a fenntartható városfejlesztéssel foglalkozó Crea City Kft.-vel. Egy eredetileg családi háznak épült villában leltek rá arra a térre, ami jól tükrözi, hogy a három szervezet egy közösséget alkot. Az épületben XX. századi stílusok keverednek a modern XXI. századi hangulattal, ami igazán izgalmassá varázsolja a végeredményt. A tervezés során a GASPARBONTA & PARTNERS kortárs eszközökkel idézte vissza a század eleji pompát, valamint a részletekre is nagy figyelmet fordítottak.

A képekért kattints IDE!

Szikra Coworking

A Szikra Coworking közösségi terét a célközönség igényeit figyelembe véve, a maximális flexibilitás jegyében álmodta meg a MAI Studio. Kávézóra emlékeztető berendezésével kényelmes környezetet biztosít a gyors megbeszélésekhez, de akár az egész napos munkához, vagy csoportos coworkinghez is. A nap végén azonban pillanatok alatt 80 fős rendezvényhelyszínné alakítható, így közösségi meetupoknak, előadásoknak és kapcsolatépítő eseményeknek is megfelelő helyet biztosít.

A képekért kattints IDE!

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80