2019-08-09

Októberben jön az első irodatér fesztivál, az Office Week

Az immár 10 éves Az Év Irodája verseny szervezői azzal a céllal szervezik meg idén októberben az Office Week programsorozatot, hogy támogassák az irodaterek evolúcióját és továbbra is élen járjanak az irodatér-forradalomban.

A rendezvényen izgalmas szakmai programok, inspiráló kiállítások és networking események várják a látogatókat, illetve design túrák keretén belül betekinthetünk az elmúlt 10 évben Az Év Irodája címért induló irodákba is.

Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy az Office Week leginkább a felújítás vagy költözés előtt álló bérlőknek szól, legalább ugyanolyan érdekes lesz a HR szakma, illetve a cég- és irodavezetők számára, valamint a belsőépítészek is találnak majd számukra érdekes programokat.

Ilyen lesz például az Office XPO, Európa első irodatrend kiállítása, amit a milánói design hét és az OfficeUp konferencia inspirációiból merítve hívnak életre, azzal a céllal, hogy hidat képezzenek az irodák megálmodói, építői és használói között.

A kreatív térben megjelenő kiállítók innovatív megoldásokat, inspiráló tereket, anyagokat és új technológiákat mutatnak be, amit bármelyik vállalat beépíthet a mindennapjaiba, hogy egy élhetőbb munkakörnyezetet biztosítson a munkatársainak.

A Mom Sportban megrendezésre kerülő 3 napos program sokkal több egy hagyományos bútorvásárnál, inkább Az Év Irodája verseny fizikai megtestesüléséről van szó, ahol a látogatók élőben megnézhetik és kipróbálhatják azokat a megoldásokat, amiket eddig talán csak képeken láttak.

Ha Téged is érdekel a téma, figyeld az Office Week folyamatosan frissülő weboldalát, és gyere el októberben, mert a Te véleményed is számít!

officeweek.hu


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80