2019-08-21

WELL - A Jövő Irodája

Korábban már foglalkoztunk a WELL minősítés céljaival és fontosságával. A téma már Magyarországon is átszövi az irodákat, hiszen az általa lefedett 10 terület (levegő, víz, táplálkozás, fény, mozgás, hő komfort, hang, anyagok, elme, közösség) elkerülhetetlenné teszi a rendszer alkalmazását.

Amikor elkezdődött a WELL tesztelése, az alapítók nem csupán piacra dobtak egy terméket, hanem elkötelezték magukat egy olyan kutatás mellett, ami az épületek és a munkavállalók egészsége és jólléte közti összefüggéseket kutatja. Munkájuk eredményességéhez elengedhetetlen a résztvevők közti folyamatos kommunikáció, illetve a WELL tanácsadók egyre bővülő táborának hálózata.

Az IWBI ugyanis létrehozott egy globális tanácsadó hálózatot, hogy felmérje, megértse és meghatározza a WELL koncepció hatását, a tervezés és megvalósítás folyamataiban.

A tanácsadók a tíz közül legalább egy WELL területen rendelkeznek speciális tudással. Az információáramlás elősegítésére a világ 24 helyszínén találkozókat rendeznek, ahol megosztják a tapasztalataikat a fejlődés érdekében. Ennek eredményeként már 45 alkalommal frissítették az irányelveket.

A WELL világszerte növekvő befolyását igazolja, hogy az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célokkal is kapcsolatban áll - a globális fenntarthatósági mozgalomba való integrálás okán, valamint komoly edukációs törekvéseket folytat.

A szervezet a nagykövetei sokszínűségéből és elszántságából adódóan, már a világ szinte minden pontján vezető szerepet játszik a munkavállalói jóllét területén.

Az októberben megrendezésre kerülő Office Week-en személyesen is elmélyülhetsz a WELL témában. A jövő építői ott lesznek. Ne maradj le Te sem!


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/frontend/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_frontend_views_index.volt.phtml on line 80