proptech europe

Mit kíván az Ingatlanpiac? A Proptech Hungary összegyűjtötte!

Az ingatlan.com második alkalommal rendezi meg a Proptech Hungary fórumot június 13-án a Budapest Music Centerben. A szervezők az ingatlanpiaci szereplők, bérlők, ügyfelek valódi igényeire keresik a válaszokat, ezért az érintett szakemberek megkérdezésével összegyűjtötték a legfontosabb felhasználói igényeket. Ezek a témák alkotják a PropTech Hungary programját. Legyen Ön is részese a tanulásnak, tapasztalatcserének, a digitális ingatlanpiaci dialógusnak!

Felhő technológia és Wifi térelemzés

A PropTech megoldások az építőipar és az ingatlanpiac minden szegmensében megjelennek, az épületek tervezésében, kivitelezésében, majd üzemeltetésében egyre nagyobb szerepet játszhatnak. Bár az új technológiák egyre szélesebb körben válnak ismertté, a mindennapi gyakorlatban még alig érvényesülnek Magyarországon. Ezért a szervezők küldetésüknek érzik, hogy fórumot biztosítsanak a digitális ingatlanpiaci dialógusnak, ahol a résztvevők megoszthatják egymással tapasztalataikat, gyakorlati ismereteiket, valamint a mindennapokban hasznosítható tudást kaphatnak.

A szervezők előzetesen meghívták az ingatlanszakma és a digitalizációban érdekelt iparágak képviselőit, hogy összegyűjtsék a piaci szereplők számára igazán fontos témákat. Ezek a kérdések kerülnek terítékre aPropTech Hungary fórumon, amelynek célja, hogy a piaci szereplők és felhasználók számára bemutassák az iparág lehetőségeit, megoldásait, hogy a valódi igényeikre kapjanak válaszokat, amelyeket a gyakorlatban is sikeresen alkalmazhatnak.

Mit jelenthet számunkra a PropTech? Mit jelenthet a tervezőktől, építőipari cégektől kezdve az ingatlanfejlesztőkön át az épületüzemeltetőkig, bérlőkig és más végfelhasználókig? Ezekre keressük a választ az okos épületek és okos cégek konferenciáján. Az előadóink számos magyar és nemzetközi gyakorlatot mutatnak be, a témák lefedik a legkülönbözőbb szakterületeket, mint például BIM-tervezés, munkahely optimalizáció, térszervezés, mobilitási infrastruktúra, parkólórendszer stb.

 

„A szakértők véleménye szerint az iparág evangelizációjára van szükség, amelynek során a potenciális felhasználók széles körével kell megismertetni a lehetőségeket, hogy milyen igényeket támaszthatnak a PropTech megoldásaival szemben, egyáltalán mire használhatják a technológiákat. Emellett fontos az egyes piaci szereplők közötti együttműködés, illetve a technológiák integrációja, hogy a sok részmegoldás, alkalmazás együttesen tegye jobbá, kényelmesebbé és fenntarthatóbbá az adott ingatlan, üzleti negyed és város működését” – foglalta össze a piaci szakemberekkel való találkozó üzenetét Agócs Balázs Márton, a szervező ingatlan.com rendezvény üzletágának vezetője.

A workshopon részt vevő szakemberek, akikkel nagy részben a PropTech Hungary résztvevői is találkozhatnak majd a Budapest Music Centerben, a valós igények azonosítása, a partnerség, az integráció és a visszacsatolás mellett a naprakészséget, a felhasználóbarát megoldásokat emelték ki, hangsúlyozva, hogy a technológiák fejlődése és gyors változása miatt folyamatosan kell az iparág aktualitásaira koncentrálni, miközben edukáljuk a felhasználókat.

A Proptech Hungary szervezői a valós piaci igények és kérdések alapján állították össze az esemény programját, amelyben inspiráló előadások, valós esettanulmányokat bemutató panelbeszélgetések és a résztvevők bevonásával zajló interaktív workshopok adnak teret és keretet az iparág képviselői számára a tapasztalatcserére és a közös tanuláshoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a linkedinen is!

Legfrissebb

Kapcsolódó hírek