PROPTECH HUNGARY KONFERENCIA 2023. MÁJUS 18.

EARLY BIRD JEGYEK 35% KEDVEZMÉNNYEL
MÉG MÁRCIUS 31-IG

NAP
ÓRA
PERC
MP
 4. alkalommal kerül megrendezésre a PropTech Hungary Konferencia. 
Külföldi előadók, tematikus események, workshopok…
Foglald le az elsők között helyed az eseményre!

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Proptech Hungary Konferencia, azonban új vízióval, új háttérrel és rengeteg új energiával. Sok minden változott az elmúlt időszakban, a digitalizáció terjedése felerősödött a poszt covid időszakban, de a 2023-as esztendő fókuszában az engergiaválság volt. Kissé kezdenek visszarendeződni a dolgok, de sok minden nem változik, felértékelődött az idő, a hatékonyság, a mérhetőség.

 

Az ingatlanpiac digitális átalakulása már korábban megkezdődött, egyre több okos eszközt építenek be az ingatlanokba, terjednek a közösségi szolgáltatások (iroda, parkoló, munkaasztal), egyre több cég tervez BIM-ben és szereli fel ingatlanjait különböző IoT eszközökkel, amelyek mind-mind a mérhetőség, a hatékonyság irányába terelnek bennünket. 

A konferencián nemzetközi előadók, proptech influencerek és a magyar piaci szakemberek bemutatkoznak. Az eseményen angol és magyar nyelvű előadások is lesznek, de szinkrontolmácsok segítik a tökéletesebb értést.

Main sponsors

Professional partners (2022)

Exhibitors (2022)

Organizer

KALMÁR ZOLTÁN
Alapító, szervező
+36 70 953 2510

LinkedIn

Kérdésed van?

Ha az oldal felkeltette érdeklődésed, szeretnél egy jót beszélgetni az ingatlanpiacon zajló digitális változásokról és lehetőségekről, keress meg!

    Az űrlap használatával Ön hozzájárul az adatainak a weboldal általi tárolásához és kezeléséhez.